Accountmanager Zuid NL

 40 uur | Zuid NL


Ben jij sales gedreven en heb jij een medische achtergrond? Leg jij gemakkelijk nieuwe contacten én heb jij een passie voor het ontzorgen van de mens? Dan zoeken wij jou!

 

Accountmanager bij Joerns

Voor de afdeling Sales zijn we op zoek naar een gedreven, enthousiaste Accountmanager om het team in regio Zuid NL te versterken. Ben jij van nature een verbinder en leg jij eenvoudig nieuwe contacten? Is het binden en boeien van een klanten portefeuille jou op het lijf geschreven? Voor ons team in regio Zuid NL zijn we hard op zoek naar een zelfstandige alleskunner. Iemand die weet van aanpakken en niet verlegen is in de aquisitie van nieuwe klanten. De accountmanagers hebben kennis van onze business en producten, hiermee willen jullie een grote bijdrage leveren aan de groei van onze business en nóg belangrijker: de leef kwaliteit van onze eindgebruikers en hun verzorgers. Doormiddel van presentaties en demonstraties weet jij nieuwe en bestaande klantrelaties enthousiast te maken voor onze mooiste producten. Zo ben je samen met de andere accountmanagers in NL en België een belangrijk onderdeel van Joerns. Je bent verantwoordelijk voor het gehele salestraject van acquisitie tot closing. Samen zijn jullie in de lead voor het binnenhalen en het behouden van onze trouwe klanten.

 

Jouw Profiel

Als gedreven ondernemer draag jij zorg voor het behalen van de commerciële doelstellingen. Jij hebt plezier in jouw werk en jij weet altijd op een creatieve manier je dag effectief en efficiënt in te richten. Jij ziet kansen in de markt, signaleert de behoefte van onze eindgebruikers en anticipeert hierop, een echte ontzorger. Je geeft op locatie presentaties en demonstraties aan een grote verscheidenheid aan klanten, waaronder de ouderenzorg, ziekenhuizen en zorginstellingen. Hierin houd je het commerciële belang goed in het oog en weet deze te combineren met de wensen vanuit de klant. Het productassortiment en de vernieuwing van producten binnen Joerns is groot en constant. Met deze kennis weet jij nieuwe sales opportuniteiten te genereren.


Jij bent Joerns;

✓ Commercieel en positief ingesteld;
✓ Klant- en resultaatgericht;
✓ Initiatiefrijk;
✓ Communicatief sterk;
✓ Zelfstandig;

 

Functie-eisen
✓ Afgeronde opleiding op Bachelor of hoger niveau (hbo werk/denkniveau);
✓ Woonachtig in de regio Zuid Oost NL;
✓ Ervaring in de hulpmiddelen- of vergelijkbare branche is een pré;
✓ (Para) medische achtergrond is een pré;
✓ Positieve relatie met bestaande DMU is een pré;
✓ In staat strategisch te denken en te handelen;
✓ Uitstekende kennis van de Nederlandse en beheersing van Engelse taal in woord en geschrift.

 

Ons aanbod
Wij bieden jou graag de kans om in een dynamische, succesvolle en groeiende organisatie je ambities waar te maken in een uitdagende en verantwoordelijke functie met impact op de organisatie. Je komt te werken in een prettige werkomgeving met informele bedrijfscultuur en gedreven, getalenteerde en enthousiaste collega’s.

✓ Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. lease auto en bonusregeling o.b.v. targets);
✓ Werken in een organisatie waar kwaliteit en professionaliteit hoog in het vaandel staan;
✓ Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei;
✓ Vooruitzicht op vaste aanstelling;
✓ Een mooi salaris gebaseerd op leeftijd en ervaring.

 

Heb je nog vragen?

Neem dan gerust contact op met:

Norbert Gorter (Regio Sales Manager) |Norbert.gorter@joerns.nl of bel 06 – 820 40 527
Sascha Verkerk (HR-Manager) |  bel 06-109 89 147

 

Geen vragen maar wel enthousiast? Solliciteren kan direct!

Solliciteren?
Past Joerns bij jou en ben jij de gene die wij zoeken? Vul het formulier in en wie weet zien we je snel!
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.