Accountmanager

Accountmanager | Sales | 40 uur

 

Ben jij sales gedreven en heb jij een medische achtergrond? Leg jij gemakkelijk nieuwe contacten én heb jij een passie voor het ontzorgen van de mens? Dan zoeken wij jou!

 

Functie
Voor de afdeling Sales zijn we op zoek naar een gedreven, enthousiaste Accountmanager om het team te versterken. De accountmanagers zijn een belangrijk onderdeel Joerns: zij zijn verantwoordelijk voor het gehele salestraject van acquisitie tot closing, aldus verantwoordelijk voor het binnenhalen en het behouden van onze trouwe klanten. Het salesteam wordt hierin ondersteund door de commerciële binnendienst. De accountmanagers hebben kennis van onze business en producten, hiermee willen zij een grote bijdrage leveren aan de groei van onze business.

 

Jouw Profiel
Als gedreven ondernemer draag jij zorg voor het behalen van de commerciële doelstellingen. Contact leggen met potentiële en bestaande klanten is jouw tweede natuur. Jij hebt plezier in jouw werk en jij weet altijd op een creatieve manier je dag effectief en efficiënt in te richten. Jij ziet kansen in de markt, signaleert de behoefte van onze eindgebruikers en anticipeert hierop, een echte ontzorger. Je geeft op locatie presentaties en demonstraties aan een grote verscheidenheid aan klanten, waaronder de ouderenzorg, ziekenhuizen en zorginstellingen. Hierin houd je het commerciële belang goed in het oog en weet deze te combineren met de wensen vanuit de klant. Het productassortiment en de vernieuwing van producten binnen Joerns is groot en constant. Met deze kennis weet jij nieuwe sales opportuniteiten te genereren.

 

Jij bent dus;
✓ Commercieel en positief ingesteld;
✓ Klant- en resultaatgericht;
✓ Initiatiefrijk;
✓ Communicatief sterk;
✓ Zelfstandig;

 

Functie-eisen
✓ Afgeronde (bedrijfs) commerciële opleiding op Bachelor of hoger niveau;
✓ Minimaal 3 – 5 jaar commerciële ervaring in de hulpmiddelen- of vergelijkbare branche;
✓ (Para) medische achtergrond is een pré;
✓ Positieve relatie met bestaande DMU is een pré;
✓ In staat strategisch te denken en te handelen;
✓ Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

 

Ons aanbod
Wij bieden jou graag de kans om in een dynamische, succesvolle en groeiende organisatie je ambities waar te maken in een uitdagende en verantwoordelijke functie met impact op de organisatie. Je komt te werken in een prettige werkomgeving met informele bedrijfscultuur en gedreven, getalenteerde en enthousiaste collega’s.

  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. lease auto en bonusregeling o.b.v. targets);
  • Een organisatie waar kwaliteit en professionaliteit hoog in het vaandel staan.
  • Ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en te ontplooien.
  • Het betreft in eerste instantie een tijdelijk dienstverband met vooruitzicht op vaste aanstelling;
  • Het salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Heb je interesse?

Voldoe je aan de functie-eisen? Spreekt onze branche je aan? Ben je betrokken en hecht je waarde aan een warme bedrijfscultuur? Dan zien we je reactie graag tegemoet! Stuur je CV en motivatie per e-mail naar
hr@joerns.nl.

 

Heb je nog vragen?

Neem dan gerust contact op met:

Fenneke van der Wissel (Recruiter a.i.) | HR@joerns.nl of bel 06-415 06 488

Rutger Breukel (Salesmanager Benelux) – bel 06 – 132 18 201