Accountmanager België

| Accountmanager | Sales |  40 uur | Regio en omstreken Vlaanderen |

Heb jij een ondernemersgeest waarmee je niet stopt totdat jouw doel behaald is? Leg jij gemakkelijk nieuwe contacten én heb je ervaring in het (uit)bouwen aan een netwerk? Dan zoeken wij jou!

 

Functie

Binnen de afdeling Sales bevinden zich de pioniers van Joerns, ook wel bekend als onze accountmanagers. Zij zijn een belangrijk onderdeel van het bedrijf: onze accountmanagers zijn verantwoordelijk voor het gehele salestraject van acquisitie tot closing, aldus verantwoordelijk voor het binnenhalen en het behouden van onze trouwe klanten. Zij worden hierin ondersteund door onze commerciële binnendienst. Voor de verdere groei van ons dynamische bedrijf Joerns Healthcare zijn wij op zoek naar een betrouwbare ondernemer die met enthousiasme en met kennis van onze business en producten een grote bijdrage wilt leveren aan de groei van onze handel in de regio Antwerpen/Limburg/Vlaams-Brabant.

 

Jouw Profiel

Als passievolle, risico nemende en gedreven ondernemer draag jij zorg voor het behalen van de Sales targets. Contact leggen met potentiële en bestaande klanten is jouw tweede natuur. Jij hebt plezier in jouw werk en jij weet altijd op een creatieve manier je dag effectief en efficiënt in te richten. Jij ziet kansen in de markt, signaleert de behoefte van onze eindgebruikers en anticipeert hierop. Je geeft op locatie presentaties en demonstraties aan een grote verscheidenheid aan klanten, waaronder ziekenhuizen en zorginstellingen. Hierin houd je het commerciële belang goed in het oog en weet deze te combineren met de wensen vanuit de klant. Het productgamma en de vernieuwing van producten binnen Joerns is groot en constant. Met deze kennis weet jij nieuwe sales opportuniteiten te genereren.

 

Jij bent dus;

✓ Sterk commercieel vaardig en positief ingesteld;
✓ Klant- en resultaatgericht;
✓ Initiatiefrijk;
✓ Communicatief sterk;
✓ Zelfstandig;
✓ Een onderhandelaar.

 

Functie-eisen

✓ Afgeronde (bedrijfs) commerciële opleiding op Bachelor of hoger niveau;
✓ Commerciële ervaring in de hulpmiddelen- of vergelijkbare branche;
✓ (Para) medische achtergrond is een pré;
✓ Positieve relatie met bestaande DMU is een pré;
✓ In staat strategisch te denken en te handelen;
✓ Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
✓ Kennis van de Franse taal in woord en geschrift is een pré;
✓ Woonachtig in de provincie Antwerpen of Vlaams Brabant.

 

Ons aanbod

Wij bieden jou graag de kans om in een dynamische, succesvolle en groeiende organisatie je ambities waar te maken in een uitdagende en verantwoordelijke functie met impact op de organisatie. Je komt te werken in een prettige werkomgeving met informele bedrijfscultuur en gedreven, getalenteerde en enthousiaste collega’s.

  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. firmawagen en bonusregeling o.b.v. targets);
  • Je ontvangt een Belgisch contract conform Belgische wetgeving met goede arbeidsvoorwaarden;
  • Het salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring.

 

Heb je interesse?

Voldoe je aan de functie-eisen? Spreekt onze branche je aan? Ben je betrokken en hecht je waarde aan een warme bedrijfscultuur? Dan zien we je reactie graag tegemoet! Stuur je CV en motivatie per e-mail naar hr@joerns.nl.

 

Heb je nog vragen?

Neem dan gerust contact op met:

Joanna Sluisdom (Recruiter) – HR@joerns.nl of bel 06 – 208 86 128 (afwezig op vrijdag)

Rutger Breukel (Salesmanager Benelux) – bel 06 – 132 18 201