Op de afdeling Purchase, welke onderdeel is van onze Finance afdeling, zijn we op zoek naar een assistent inkoper.

Administratief medewerker Inkoop

Administratief medewerker Inkoop | Finance |  32-40 uur  | Houten


Behoud jij overzicht en kan je goed zelfstandig structuur aanbrengen in je werkzaamheden? Sta jij voor kwaliteit en vind je het een sport om tegen zo gunstig mogelijke prijzen, kwalitatief goede producten in te kopen? Zodat wij onze klanten zo goed mogelijk kunnen helpen? Lijkt het jou leuk om een belangrijke bijdrage te kunnen leveren aan het behalen en verbeteren van onze operationele doelstellingen?


Dan zijn wij op zoek naar jou:


Functie

Als assistent Inkoper help jij onze Purchase Officer bij het uitvoeren van inkoopactiviteiten van producten, ondersteunende middelen en diensten (inclusief facilitaire zaken) tegen zo gunstig mogelijke voorwaarden. Je plaatst bestellingen bij leveranciers, beheert inkoopcontracten, bewaakt levertijden en afspraken en signaleert tijdig bij problemen met de inkoop; Alles om het inkoopproces zo soepel mogelijk te laten verlopen en tijdig over de gewenste producten en onderdelen te kunnen beschikken.
Het beheren en completeren van het assortiment, inclusief de daarbij behorende productinformatie en documentatie is ook jouw verantwoordelijkheid. In deze functie heb je nauw contact met meerdere afdelingen binnen de organisatie, o.a. met Logistiek en Customer Service.

 

Jouw Profiel
Jij legt gemakkelijk contact, zowel met collega’s als met de klanten en leveranciers. Je hebt ambitie om jezelf te ontwikkelen en vindt het leuk om de afdeling en processen verder te optimaliseren, teneinde de inkoopprocessen nog gestroomlijnder te laten verlopen.
Administratief ben je erg sterk en punctueel. Het schakelen tussen verschillende werkzaamheden gaat je gemakkelijk af en je bent goed in staat om het overzicht te bewaren.

 

Jij bent dus;
✓ Communicatief vaardig;
✓ Klant- en resultaatgericht, zowel intern als extern;
✓ Nauwkeurig en discreet;
✓ Zelfstandig;
✓ Goed in prioriteren, structuur aanbrengen in het werk en plannen van werkzaamheden;

 

Functie-eisen
✓ Afgeronde MBO 4 opleiding/ werk- en denkniveau;
✓ Ervaring in een logistieke omgeving;
✓ Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
✓ Kennis en ervaring met ERP systemen & MS Office;
✓ (Medisch) technische vakkennis is een pre;

 

Ons aanbod
Wij bieden jou graag de kans om in een dynamische, succesvolle en groeiende organisatie je ambities waar te maken in een uitdagende en verantwoordelijke functie met impact op de organisatie. Je komt te werken in een prettige werkomgeving met informele bedrijfscultuur en gedreven, getalenteerde en enthousiaste collega’s.

  • Een organisatie waar kwaliteit, professionaliteit en diversiteit hoog in het vaandel staan.
  • Ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en te ontplooien.
  • Het betreft in eerste instantie een tijdelijk dienstverband met vooruitzicht op vaste aanstelling.
  • Het salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring.

 

Heb je interesse?
Voldoe je aan de functie-eisen? Spreekt onze branche je aan? Ben je betrokken en hecht je waarde aan een warme bedrijfscultuur? Dan zien we je reactie graag tegemoet! Stuur je CV en motivatie per e-mail naar hr@joerns.nl.

 

Heb je nog vragen?
Neem dan gerust contact op met:
Fenneke van der Wissel (Recruiter a.i.) – HR@joerns.nl of bel 06 – 415 06 488
Rob Veening (Finance Director Benelux) – bel 06 – 270 87 402