Chauffeur BE | afdeling Logistiek

| Chauffeur BE | Logistiek | 40 uur | Houten |

 

Ben jij iemand die het heerlijk vindt om zorgvuldig goederen rond te rijden? En vind jij het mooi om werk met betekenis te verrichten? Dan is deze functie écht voor jou!

 

Functie
Als Chauffeur BE maak jij onderdeel uit van de afdeling Logistiek. Naast onze hoofdvestiging in Houten hebben wij meerdere vestigingen in Nederland. Deze locaties zijn verlengstukken van onze logistieke afdeling. Dagelijks zijn er transportbewegingen tussen die vestigingen om onze medische zorghulpmiddelen op het juiste moment op de juiste plek te krijgen. Dit is een belangrijk onderdeel van het bedrijf: onze klanten zijn afhankelijk van een goed georganiseerde logistieke keten waarin kwaliteit en leverbetrouwbaarheid voorop staan.
Op dit moment ligt de nadruk van de transporten tussen onze vestigingen Houten, Wijk bij Duurstede en Naarden. Wij zijn op zoek naar een tweede chauffeur, ook wel onze pendelaar genoemd, die deze (interne) transporten verzorgd.

 

Jouw profiel

Jij bent verantwoordelijk voor de transport tussen de verschillende vestigingen. Jij vindt het heerlijk om zorgvuldig onze goederen van A naar B te brengen. Jij bent echt de chauffeur van onze medische zorghulpmiddelen. Als onderdeel van de afdeling Logistiek wordt jouw expertise en kennis gewaardeerd en zien wij graag jouw proactieve houding in het verbeteren van de logistiek binnen je eigen werkveld.

Verder ben jij;

✓ een aanpakker;
✓ communicatief vaardig;
✓ zelfstandig, maar zoek je ook graag de samenwerking met je collega’s om snel tot het beste resultaat te komen.

 

Functie-eisen;

✓ In bezit van rijbewijs BE;
✓ Affiniteit met logistieke werkzaamheden;
✓ Minimaal (V)MBO werk- en denkniveau;
✓ Hef- en Reachtruck certificaat (of bereid deze te behalen);
✓ Goede fysieke gezondheid;

 

Ons aanbod

Wij bieden jou graag de kans om in een dynamische, succesvolle en groeiende organisatie je ambities waar te maken in een uitdagende en verantwoordelijke functie met impact op de organisatie. Je komt te werken in een prettige werkomgeving met informele bedrijfscultuur en gedreven, getalenteerde en enthousiaste collega’s.

 

  • Het betreft een tijdelijk dienstverband met vooruitzicht op vaste aanstelling;
  • Het betreft een fulltime functie met een wisseldienst;
  • De werktijden zijn in overleg;
  • Standplaats Houten;
  • Salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring.

 

Heb je interesse?

Voldoe je aan de functie-eisen? Spreekt onze branche je aan? Ben je betrokken en hecht je waarde aan een warme bedrijfscultuur? Dan zien we je reactie graag tegemoet! Stuur je CV en motivatie per e-mail naar hr@joerns.nl.

 

Heb je nog vragen?

Neem dan gerust contact op met:

Joanna Sluisdom (Recruiter) – HR@joerns.nl of bel 06 – 208 86 128 (afwezig op vrijdag)