Diensten

Diensten

                                                                                                                                                                                                                                

 

Onderhoud

De Technische Dienst van Joerns Healthcare zorgt voor blijvende waarde.

Na de aanschaf van producten van Joerns Healthcare dienen gebruikers te beslissen over de verzorging en waardebehoud van deze producten. Bedden en matrassen bijvoorbeeld, moeten immers permanent en gedurende de totale gebruiksduur ter beschikking staan.
De beste keuze is het afsluiten van een servicecontract met Joerns Healthcare. Dat biedt veel voordelen zoals een uitgebreide netwerk van opgeleide  technisch specialisten voor onderhoud en storingen, alle handelingen worden digitaal verwerkt. En met de regelmatige jaarlijkse controles van de producten bent u zeker van uw zaak.

 

Keuring

Joerns Healthcare is gespecialiseerd in de levering van alle diensten rondom hulpmiddelen.
Het verzorgen van keuringen, ijkingen, onderhoud en reparaties behoort tot onze kernactiviteiten. Wij beschikken over uitgebreide kennis en ervaring op dit gebied.

 

Logistiek

De service medewerkers van Joerns Healthcare zorgen dat de gevraagde hulpmiddelen op tijd worden bezorgd, geplaatst en geïnstalleerd. Hierin zijn wij flexibel. Zo kunnen wij u adviseren v.w.b. het hanteren van een stand-by voorraad of depot anderszins.

In de meeste gevallen geldt: bestellingen ontvangen vóór 12.00 worden dezelfde dag geleverd, ná 12.00 geplaatste orders leveren wij de éérstvolgende werkdag.

Daarnaast zijn onze service medewerkers voor storingen of calamiteiten 24/7 beschikbaar.

 

Kwaliteitstoetsing

Joerns Healthcare verzorgt de technische controles, onderhoud en reparaties voor u.

Uw medische hulpmiddelen worden desgewenst door Joerns Healthcare Services gecontroleerd en onderhouden, conform de wettelijke voorschriften NEN3140-2011, NEN7506-2011 en IEC60601.
De gekwalificeerde servicemedewerkers van Joerns Healthcare nemen desgewenst de jaarlijkse technische controle voor hun rekening. Daaronder vallen onder andere visuele controle, werkingscontrole en elektrische metingen. Eventueel noodzakelijke reparaties worden onmiddellijk uitgevoerd.
Er zijn verschillende mogelijkheden voor de uitvoering van reparaties en onderhoud:  standaard of full service. Joerns Healthcare zal in overleg met u een passende aanbieding verzorgen.

 

Bouwtechnisch advies

Bij nieuwbouw of verbouwingsprojecten kunnen wij u adviseren. Bijvoorbeeld in geval van het plaatsen van een plafondlift systeem of patiëntenbaden.
Zonodig kan Joerns Healthcare de ruimte bouwtechnisch voor u aanpassen.

 

Reiniging / desinfectie

Joerns Healthcare reinigt en desinfecteert volgens vaste protocollen.

In ons servicecentrum in Houten beschikken wij  over een wascentrale waar wij desgewenst contractueel uw gebruikte hulpmiddelen reinigen, desinfecteren en technisch inspecteren