Data- Analist | Finance | 32-40 uur  | Houten

 

Zie jij het als een uitdaging om data te verzamelen, te controleren en te analyseren en er voor te zorgen dat deze data wordt omgezet tot waardevolle bruikbare informatie voor onze organisatie? Informatie die er voor zorgt dat wij onze dienstverlening nog verder kunnen optimaliseren en professionaliseren, waardoor wij onze klanten nog beter kunnen helpen.

 

Functie

Voor de afdeling Finance zijn wij op zoek naar een pro-actieve betrokken nieuwe collega, die in ons Process Improvement Team, welke bestaat uit een Manager Process Improvement, 2 medewerkers data-analyse, een projectmanager en een medewerker ICT, onze processen en datavoorziening kan optimaliseren.
Je verdiept je in onze operationele- en financiële processen en verzamelt data. Samen met collega’s van andere afdelingen ga je op zoek naar de juiste informatie. Uiteindelijk weet je alles over onze artikelen, producten en relaties. Je waarborgt correcte (stam)gegevens in onze systemen en borgt de kwaliteit hiervan (Synergie, Exact, Globe zijn de systemen waar we binnen Joerns mee werken). Je werkt volgens het ‘lean’ principe en bent dus continu bezig met het verbeteren, je collega’s neem je hier enthousiast in mee.
Er wordt in deze rol veel samengewerkt met verschillende partijen en afdelingen om processen op elkaar af te stemmen, maar je hebt je eigen verantwoordelijkheden.


Jouw Profiel

Om deze rol succesvol te kunnen vervullen is het belangrijk dat je het leuk vindt om data te analyseren en te bewerken en is de communicatie en samenwerking met collega’s heel erg belangrijk. Je weet goed wat je wil en waar je voor staat en je weet ook wat je kan. Je vindt projectmatig werken leuk!

 

Jij bent dus:

✓ Communicatief vaardig en positief ingesteld;

✓ Analytisch sterk en zeer accuraat;

✓ Gedreven en resultaatgericht;

✓ Klantgericht en proactief, zowel intern- als extern.

 

Functie-eisen:

✓ HBO werk- en denkniveau;

✓ Aantoonbare ervaring op het gebied van data-analyse en verwerking;

✓ Uitstekende kennis van Excel;

✓ Kennis van Exact (pré);

✓ Ervaring met projectmatig werken conform de “lean” principes is een pré.

 

Ons aanbod:

Wij bieden jou graag de kans om in een dynamische, succesvolle en groeiende organisatie je ambities waar te maken in een uitdagende en verantwoordelijke functie met impact op de organisatie. Je komt te werken in een prettige werkomgeving met informele bedrijfscultuur en gedreven, getalenteerde en enthousiaste collega’s.

  • Een organisatie waar kwaliteit, professionaliteit en diversiteit hoog in het vaandel staan;
  • Ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en te ontplooien;
  • We kijken uit naar een langdurige samenwerking, maar starten met een bepaalde tijdscontract, welke als er een match is, wordt omgezet naar een contract voor onbepaalde tijd.
  • Het salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring.

 

Heb je interesse?
Voldoe je aan de functie-eisen? Spreekt onze branche je aan? Ben je betrokken en hecht je waarde aan een warme bedrijfscultuur? Dan zien we je reactie graag tegemoet! Stuur je CV en motivatie per e-mail naar hr@joerns.nl.

 

Heb je nog vragen?

Neem dan gerust contact op met:

Fenneke van der Wissel (Recruiter) – HR@joerns.nl of bel 06 – 415 06 488

Hyesun Maessen (Manager Process Improvement) 030-63 63 786