Depot Manager

Depot Manager | Operations |  40 uur  | Wijk bij Duurstede

Ambieer jij een eindverantwoordelijke rol voor alle operationele processen binnen een bedrijf? Én vind jij het verrijkend om coachend en resultaatgericht te werk te gaan? Dan is deze functie in de medische hulpmiddelen branche echt iets voor jou!

 

Functie
Voor de afdeling Operations in Wijk bij Duurstede zijn wij op zoek naar een vastberaden Depot Manager. De afdeling Operations is voor Joerns de kern van onze business. Zij is namelijk verantwoordelijk voor een secure en klantgerichte uitwerking van de integrale logistieke en service processen. Dat maakt dat de Depot Manager een belangrijke rol heeft; de operationele processen van de jouw toegewezen afdelingen in goede banen te leiden. Als Depot Manager ben jij verantwoordelijk voor de afdelingen Logistiek en Servicecentrum en leg jij verantwoording af aan de Operationeel Manager. Verder heb jij nauw contact met de Logistiek Manager en je collega’s van de andere Joerns depots. Ook zijn er korte lijnen met de afdelingen Service, Purchase, Customer Service en Sales.

 

Jouw Profiel
Jij weet als geen ander wat er speelt binnen jouw Depot en kan dit goed vertalen naar jouw directe collega’s en je manager. Jij vindt het geweldig om goed voorbereid te zijn en jouw team ’s ochtends een briefing te geven. Als een verbindende manager heb jij echt aandacht voor jouw medewerkers. Jij bent structureel aanwezig, je stuurt jouw medewerkers aan en draagt zorg voor de juiste persoon op de juiste plek. Het opstellen van en werken met protocollen is waar jij enthousiast van wordt. Het signaleren van structurele afwijkingen of problemen is waar het werk echt begint voor jou. Verder heb jij affiniteit met verschillende disciplines; het reconditioneringsproces, het logistieke proces en het facilitaire proces. Denk hierbij aan het reinigen, testen, repareren en onderhouden/keuren van onze verhuurproducten en klanteigendommen maar ook de ontvangst, opslag en uitlevering van de handelsgoederen en uiteraard alles met betrekking tot de veiligheid, het onderhoud en de hygiëne van jouw depot.

Jij bent dus;
✓ Proces- en resultaatgericht;
✓ Gestructureerd en gedisciplineerd;
✓ Communicatief sterk;
✓ Stimulerend en een leider;
✓ De persoon die successen viert en door ontwikkelgesprekken een collega kan laten groeien.

 

Functie-eisen
✓ HBO werk- en denkniveau in een logistieke of bedrijfskundige richting;
✓ Minimaal 3-5 jaar werkervaring in een vergelijkbare rol;
✓ Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
✓ Kennis en ervaring met logistieke ERP systemen;
✓ Kennis van MS Office (Word, Excel, PowerPoint, Outlook);
✓ Binding met ‘de zorg’ is een pré.

 

Ons aanbod
Wij bieden jou graag de kans om in een dynamische, succesvolle en groeiende organisatie je ambities waar te maken in een uitdagende en verantwoordelijke functie met impact op de organisatie. Je komt te werken in een prettige werkomgeving met informele bedrijfscultuur en gedreven, getalenteerde en enthousiaste collega’s.

  • Een organisatie waar kwaliteit, diversiteit en professionaliteit hoog in het vaandel staan.
  • Ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en te ontplooien.
  • Het salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Heb je interesse?

Voldoe je aan de functie-eisen? Spreekt onze branche je aan? Ben je betrokken en hecht je waarde aan een warme bedrijfscultuur? Dan zien we je reactie graag tegemoet! Stuur je CV en motivatie per e-mail naar hr@joerns.nl.

 

Heb je nog vragen?

Neem dan gerust contact op met:

Joanna Sluisdom (Recruiter) – HR@joerns.nl of bel 06 – 208 86 128 (afwezig op vrijdag)

Patrick Kusters (Operationeel Manager) – bel 06 – 131 95 029