Disclaimer

 

 

De informatie op deze website is bedoeld voor algemene doeleinden. De inhoud is zorgvuldig opgesteld. Wij streven ernaar alle informatie juist en volledig weer te geven. Wij kunnen echter niet garanderen dat de informatie altijd juist, volledig en/of actueel is. Aan de inhoud van de site kunnen geen rechten worden ontleend. Wij zijn dan ook niet aansprakelijk voor de gevolgen van eventuele onjuistheden.

 

Wij doen ons uiterste best deze website goed te laten draaien, zodat bezoekers de informatie snel en goed kunnen vinden en/of een bestelling gemakkelijk kunnen plaatsen. Joerns Healthcare BV is niet aansprakelijk voor de gevolgen als de site tijdelijk niet werkt door technische storingen die buiten ons bereik vallen.

 

Op onze website kunnen er verwijzingen zijn naar andere websites. Dit is puur een verwijzing, wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van websites van derden.

 

Op de complete inhoud van deze site rust copyright. Het overnemen van artikelen, foto’s en/of afbeeldingen in welke vorm dan ook is niet toegestaan. Alle berichten zijn auteursrechtelijk beschermd.