Draaischijf met handgreep via CZ in Weert

 
Ondersteuning bij veilige transfers
Deze transferhulp, Draaischijf met handgreep via CZ, ondersteunt zowel gebruiker als zorgverlener bij een veilige en eenvoudige transfer van de ene naar de andere zittende positie. De transferhulp biedt een goede werkhouding voor de zorgverlener en reduceert daarmee de kans op overbelasting. De zachte onderbeensteunen bieden zijdelingse ondersteuning en zijn eenvoudig instelbaar tot de gewenste hoogte.

 

Eenvoudig in gebruik
De Draaischijf met handgreep via CZ in Weert is eenvoudig in gebruik; instellen van de handgreephoogte en de onderbeensteunen volstaat om de transferhulp te kunnen gebruiken. De transferhulp kan zonder problemen worden gebruikt op verschillende ondergronden en zelfs op tapijt.
 

Meer informatie

Lees hier of u in aanmerking komt voor het gratis lenen van deze medische hulpmiddelen, hoe lang u de producten mag gebruiken, en hoe u de producten bestelt.

Bel ons voor hulp

Wij kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden voor een Draaischijf met handgreep via CZ in Weert. Bel ons op 088-2080 200 (optie 3). Wij staan voor u klaar.