Foam Matrassen

foammatrassenDruk- en schuifkrachten zijn twee externe factoren die een rol spelen bij het onstaan van decubitus. Preventieve anti-decubitus matrassen bestaan uit een unieke contour kern die de bloedsomloop bevordert. De matrassen zijn licht van gewicht, praktisch en te gebruiken in bedden die verstelbaar zijn zonder enige aanpassing van het matras. Alle matrassen zijn voorzien van een incontinentie hoes. De matrassen zijn uitermate geschikt voor ziekenhuizen, verpleeg- en verzorgingshuizen en de thuiszorg.

Comfortlastic

Comfort Lastic

Het matras is opgebouwd uit drie lagen. De tussenlaag is gemaakt van het brandvertragende CMHD55 foam. De buitenste lagen van het matras creëren een lage aanligdruk en beschermen kwetsbare lichaamsdelen en is gemaakt van HD55. Tevens geven deze lagen een uiterst comfortabel gevoel. De kern van het matras geeft een uniek steungevoel. Deze kern heeft een speciale open structuur, zodat optimale drukverdeling en luchtventilatie plaatsvindt. Het matras is tweezijdig bruikbaar en wordt overeenkomstig de kwaliteitsnorm ISO 9001 geproduceerd.

Duo

Comfort Duo

Een comfortabel, onderhoudsvrij en budgetvriendelijk preventief AD matras. Het matras is aan beide zijden voorzien van 3 cm EUCATHERM© TC en is opgebouwd uit 9 cm EULASTIC© HD schuim. Dit biedt een optimale drukverdeling en minimaliseert de schuifkrachten. Het matras is tweezijdig bruikbaar. EULASTIC© HD en EUCATHERM© TC zijn CFK vrij, vlamdovend en brandvertragend, volgens de LCCP M4/MVSS 302E norm en wordt overeenkomstig de kwaliteitsnorm ISO 9001 geproduceerd.

Plus

Comfort Plus

Een comfortabel, effectief en onovertroffen preventief AD matras. Het matras is voorzien van 7 cm EUCATHERM© TC en opgebouwd uit 8 cm dik EUCATHERM© HD schuim. De unieke samenstelling van de Comfort Plus biedt extra comfort voor de patiënt. Door de gelijkmatige drukverdeling van het matras wisselt de patiënt minder van slaappositie, dit resulteert in een betere nachtrust. Bovendien wordt het matras als zeer comfortabel ervaren. EUCATHERM© HD en EUCATHERM© TC zijn CFK vrij, vlamdovend en brandvertragend volgens de LCCP M4/MVSS 302E norm en wordt overeenkomstig de kwaliteitsnorm ISO 9001 geproduceerd.

hoes1

Comfort Pes FR 100

Deze antistatische matrashoes is bi-elastisch en Polyurethaan gecoat. De hoes is ondoordringbaar voor water/urine/bloed, maar toch ademend.
Met behulp van de handige L-rits is de hoes makkelijk afneembaar. Deze matrashoes voldoet aan de brandnorm Crib 5 en is wasbaar tot 95 graden.
De hoes is anti-microbieel, hypo-allergeen, bacterie- en schimmel resistent. Hygiëne wordt verder gewaarborgd door de bedekte ritssluiting. Optioneel kunnen wij handvatten leveren, daarnaast kunnen wij de hoes voor u bedrukken met logo en/of tekst.

hoes2

Techmaflex 142

Deze antistatische matrashoes is bi-elastisch en Polyurethaan gecoat. De hoes is ondoordringbaar voor water/urine/bloed, maar toch ademend. Met behulp van de handige L-rits is de hoes makkelijk afneembaar. Deze matrashoes voldoet aan de brandnorm Crib 5 en is wasbaar tot 95 graden.
De hoes is anti-microbieel, hypo-allergeen, bacterie- en schimmel resistent. Hygiëne wordt verder gewaarborgd door de bedekte ritssluiting.
Optioneel kunnen wij handvatten leveren, daarnaast kunnen wij de hoes voor u bedrukken met logo en/of tekst. De groene Techmaflex 142 hoes is Ökotex gecertificeerd