Deze vacature is vervuld, wij hebben een leuke nieuwe collega kunnen vinden….Interesse in een samenwerking?  Mail naar HR@Joerns.nl

Recruiter met HR affiniteit | Human Resources | 32-40 | Houten |

 

Ben jij een verbinder en vind je het leuk om naast recruiten ook het HR -vak te leren? Wij zoeken een recruiter die beschikt over een can-do mentaliteit en het leuk vindt om onderdeel te worden van een betrokken team;

Iemand die zichzelf en de organisatie graag verder laat groeien. 

 

De afgelopen jaren heeft onze organisatie een flinke groei doorgemaakt en we groeien nog steeds.
Dit vraagt om het professionaliseren van onze HR processen. Veel processen zijn inmiddels beschreven en geoptimaliseerd, maar er liggen nog mooie uitdagingen. Graag willen we onze vacatures zelfstandig in blijven vullen en minder gebruik maken van externe bureaus. Een goede match maken kan immers beter, wanneer je precies weet wat we binnen de organisatie nodig hebben en je zelf voelt wat onze cultuur is.
Binnen het HR team, welke op dit moment bestaat uit een HR Medewerker, Recruiter a.i, Learning &Development adviseur en HR Manager is dan ook ruimte ontstaan voor een fulltime Recruiter. Iemand die het leuk vindt om de juiste mensen te vinden en deze aan ons weet te binden.


De Functie;

Als Recruiter ben je de sparringpartner voor alles wat met arbeidsmarktcommunicatie te maken heeft.

De werving- & selectiegesprekken worden door jou gevoerd, je inventariseert de wervingsbehoefte, schrijft wervingsteksten, plaatst vacatures op onze website of op andere wervingskanalen. In samenwerking met de verantwoordelijke managers kijk je naar wat nodig is om de openstaande vacatures te kunnen vervullen, collega’s verder te ontwikkelen en tevreden aan het werk te laten gaan en in een later stadium ook te houden.
Je begeleidt managers bij het voeren van sollicitatiegesprekken en voert deze soms ook zelf.

Daarnaast participeer je in verschillende projecten. (Hierbij moet je bijv. denken aan een project gericht op de onboarding van nieuwe medewerkers, duurzaam inzetbaarheid of medewerkerstevredenheid). Welke dit worden is afhankelijk van jouw persoonlijke interesses.

Op deze manier draag jij op een belangrijke manier bij aan een omgeving waar medewerkers op een prettige manier hun werk kunnen doen en zich kunnen ontwikkelen.

 

Jij bent;
✓ Als HR Professional energiek, verbindend en positief ingesteld;

✓ Zelfstandig en communicatief sterk;

✓ Klant- en servicegericht;

✓ Oplossings- en resultaatgericht;

✓ Accuraat, integer en discreet;

✓ In staat om zowel op tactisch en operationeel niveau te werken en te schakelen;

 

 

Om voor deze rol in aanmerking te komen;
✓ Heb je HBO werk – en denkniveau;

✓ Beschik je over recruitmentervaring en heb je een HR achtergrond. (opleiding of ervaring)

✓ Heb je affiniteit met de zorgwereld;

✓ Ben je op de hoogte van de actuele HR ontwikkelingen;

✓ Beschik je over sterk ontwikkelde adviesvaardigheden;

✓ Ben je fulltime beschikbaar (32 uur bespreekbaar).


Ons aanbod

Wij bieden jou graag de kans om in een dynamische, succesvolle en groeiende organisatie je ambities waar te maken in een verantwoordelijke functie met impact op de organisatie. Je komt te werken in een prettige werkomgeving met informele bedrijfscultuur en gedreven, getalenteerde en enthousiaste collega’s. Een organisatie waar kwaliteit, professionaliteit en diversiteit hoog in het vaandel staan.

 

Is dit jouw vacature?

Spreekt deze rol jou aan en voldoe je aan dit profiel? Wil jij binnen een organisatie werken met een maatschappelijke missie? Spreekt onze branche je aan? Ben je betrokken en hecht je waarde aan een warme bedrijfscultuur? Dan zien we je reactie graag tegemoet! Stuur je CV en motivatie per e-mail naar hr@joerns.nl.

 

Heb je nog vragen?
Neem dan gerust contact op met:
Sascha Verkerk ( HR-Manager,) – sascha.verkerk@joerns.nl of bel 06-10989147