HR-Adviseur

HR-adviseur | Human Resources | 32-40 | Houten |

 

Vind jij het leuk om advies te geven? Wij zoeken een verbinder die beschikt over een can-do mentaliteit en het leuk vindt om onderdeel te worden van een betrokken team;

Iemand die de organisatie graag verder laat groeien in cultuur, organisatie en de mens!

 

De afgelopen jaren heeft onze organisatie een flinke groei doorgemaakt en we groeien nog steeds.
Veel processen zijn beschreven en geoptimaliseerd maar er liggen ook nog mooie uitdagingen.
Binnen het HR team, welke op dit moment bestaat uit een HR Medewerker, HR adviseur a.i, Learning &Development adviseur en HR Manager is dan ook ruimte ontstaan voor een fulltime HR adviseur.


De Functie;

Als HR Adviseur ben je sparringpartner en adviseur voor zowel onze managers als medewerkers over een verscheidenheid aan personeelsvraagstukken, op zowel tactisch- als operationeel niveau.

Je houdt je bezig met de in- door en uitstroom binnen onze organisatie.
De werving- & selectiegesprekken worden door jou gevoerd, je inventariseert de wervingsbehoefte, schrijft wervingsteksten, plaatst vacatures op onze website of op andere wervingskanalen. In samenwerking met de verantwoordelijke managers kijk je naar wat nodig is om de openstaande vacatures te kunnen vervullen, collega’s verder te ontwikkelen en tevreden aan het werk te houden.
Je hebt een regierol op de verzuimdossiers, waarbij je in samenwerking met de zieke medewerkers en managers en onze verantwoordelijke arbodienst, kijkt naar wat nodig is om weer gezond (duurzaam) aan het werk te kunnen.
Daarnaast participeer je in verschillende projecten. (Hierbij moet je bijv. denken aan een project gericht op de onboarding van nieuwe medewerkers, duurzaam inzetbaarheid of medewerkerstevredenheid).

Op deze manier draag jij op een belangrijke manier bij aan een omgeving waar medewerkers op een prettige manier hun werk kunnen doen en zich kunnen ontwikkelen.

 

Jij bent;
✓ Als HR Professional energiek, verbindend en positief ingesteld;

✓ Zelfstandig en communicatief sterk;

✓ Klant- en servicegericht;

✓ Oplossings- en resultaatgericht;

✓ Accuraat, integer en discreet;

✓ In staat om zowel op tactisch en operationeel niveau te werken en te schakelen;

 

 

Om voor deze rol in aanmerking te komen;
✓ Heb je HBO werk – en denkniveau;

✓ Beschik je over recruitmentervaring en ervaring als HR adviseur;

✓ Heb je affiniteit met de zorgwereld;

✓ Ben je op de hoogte van de actuele HR ontwikkelingen;

✓ Beschik je over sterk ontwikkelde adviesvaardigheden;

✓ Ben je fulltime beschikbaar (32 uur bespreekbaar).


Ons aanbod

Wij bieden jou graag de kans om in een dynamische, succesvolle en groeiende organisatie je ambities waar te maken in een verantwoordelijke functie met impact op de organisatie. Je komt te werken in een prettige werkomgeving met informele bedrijfscultuur en gedreven, getalenteerde en enthousiaste collega’s. Een organisatie waar kwaliteit, professionaliteit en diversiteit hoog in het vaandel staan.

 

Is dit jouw vacature?

Spreekt deze rol jou aan en voldoe je aan dit profiel? Wil jij binnen een organisatie werken met een maatschappelijke missie? Spreekt onze branche je aan? Ben je betrokken en hecht je waarde aan een warme bedrijfscultuur? Dan zien we je reactie graag tegemoet! Stuur je CV en motivatie per e-mail naar hr@joerns.nl.

 

Heb je nog vragen?
Neem dan gerust contact op met:
Sascha Verkerk ( HR-adviseur a.i,) – sascha.verkerk@joerns.nl of bel 06-10989147