HR-Manager

HR-Manager | Human Resources | 40 uur | Houten

 

Wil jij een belangrijke bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de organisatie op HR-gebied? Sta jij voor kwaliteit en draag jij graag verantwoordelijkheid? Wij zoeken een verbinder die graag met een team het HR-Beleid verder professionaliseert, iemand die de organisatie verder laat groeien in cultuur, organisatie en de mens!

 

De afgelopen jaren heeft onze organisatie een flinke groei doorgemaakt en we groeien nog steeds. Vanwege het vertrek van de HR-Manager a.i. en de verdere professionalisering van onze organisatie en de HR functie zijn we op zoek naar een HR-Manager die zich voor langere tijd aan ons bedrijf wil verbinden. Als HR-manager ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en implementeren van het HR-beleid en fungeer je als sparringpartner voor het management, de Ondernemingsraad en uiteraard de medewerkers. Je draagt bij aan een omgeving waar medewerkers op een prettige manier hun werk kunnen doen en zich kunnen ontwikkelen. Het is jouw taak om HR op een innovatieve manier in de organisatie te positioneren. Natuurlijk draag je zorg voor de juiste toepassing van de arbeidsvoorwaarden. Je bent de kartrekker in het door ontwikkelen en verder professionaliseren van HR-processen. Je initieert HR-Projecten en zorgt voor een succesvolle uitrol. Vanuit deze rol als HR-Manager ben je MT-lid en geef je leiding aan een HR-Adviseur, HR-medewerker en L&D adviseur- en werk je nauw samen met de (externe) salarisadministratie.

 

Jij bent;
✓ Als HR Professional energiek, verbindend en positief ingesteld;
✓ Zelfstandig en communicatief sterk;
✓ Klant- en servicegericht;
✓ Oplossings- en resultaatgericht;
✓ Accuraat, integer en discreet;
✓ In staat om zowel op strategisch, tactisch en operationeel niveau te werken en te schakelen;
✓ En…een echte teamplayer die het maximale uit het team weet te halen en werknemers laat groeien.

 

Om voor deze rol in aanmerking te komen;
✓ Heb je minimaal hbo werk– en denkniveau;
✓ Beschik je over een relevante leidinggevende achtergrond;
✓ Heb je affiniteit met de zorgwereld;
✓ Ben je op de hoogte van de actuele HR ontwikkelingen;
✓ Beschik je over sterk ontwikkelde advies– en beleidsvaardigheden;
✓ Heb je een coachende leiderschapsstijl;
✓ Weet je draagvlak te creëren, prioriteiten te stellen en keuzes te maken;
✓ Ben je fulltime beschikbaar (36 uur bespreekbaar).

 

Ons aanbod
Wij bieden jou graag de kans om in een dynamische, succesvolle en groeiende organisatie je ambities waar te maken in een eindverantwoordelijke functie met impact op de organisatie. Je komt te werken in een prettige werkomgeving met informele bedrijfscultuur en gedreven, getalenteerde en enthousiaste collega’s. Een organisatie waar kwaliteit, professionaliteit en diversiteit hoog in het vaandel staan.

 

Is dit jouw vacature?
Spreekt deze rol jou aan en voldoe je aan dit profiel? Wil jij binnen een organisatie werken met een maatschappelijke missie? Spreekt onze branche je aan? Ben je betrokken en hecht je waarde aan een warme bedrijfscultuur? Dan zien we je reactie graag tegemoet! Stuur je CV en motivatie per e-mail naar hr@joerns.nl.

 

Heb je nog vragen?
Neem dan gerust contact op met:
Ilse Nouwen ( HR-manager a.i.) – ilse.nouwen@joerns.nl of bel 06-826 35 631