Klantadviseur Medische Hulpmiddelen (ZV)

Klantadviseur ZV | Zorgverzekeraars | 24-40 uur | Houten

 

Ben jij een go-getter met een het-komt-goed mentaliteit? Kan jij snel schakelen tussen diverse activiteiten én ben jij een echte teamplayer? Dan ben jij het die wij zoeken!

 

Functie

Voor de afdeling Zorgverzekeraars zijn wij op zoek naar een eerlijke en resultaatgerichte Klantadviseur ZV om het team in Houten te versterken. De Klantadviseur ZV is onderdeel van het ZV binnendienst team, ook wel de Customer Service voor de zorgverzekeraars en eindgebruikers. Binnen deze functie heb jij veel klantcontact, zowel telefonisch als via e-mail en dat geeft jou energie. Verder ben jij verantwoordelijk voor de verwerking van de benodigde documenten in het ‘patiëntendossier’ volgens de eisen van de diverse zorgverzekeraars. Ook maak jij op basis van de afspraken met zorgverzekeraars de juiste afweging of een hulpmiddel geleverd kan worden. Tevens werk je nauw samen met je collega klantadviseurs, de verpleegkundig klantadviseurs en je collega’s in de buitendienst.

 

Jouw profiel

Als go-getter draag jij zorg voor de juiste en secure verwerking van de administratie conform de eisen van de diverse zorgverzekeraars. Jij bent een echte multi tasker en gaat graag georganiseerd en gestructureerd te werk. Wanneer onze klanten jou bellen weet jij precies hoe jij het telefoongesprek aanpakt en inricht, omdat jij verbanden kan leggen tussen de verschillende afspraken die wij hebben binnen Joerns met zorgverzekeraars en eindgebruikers. Hierdoor help jij onze klanten adequaat. Dat betekent dat jij goed meedenkt, een goede indicatie kan geven en hierin ook zo efficiënt mogelijk (door jouw excellente computervaardigheden) de administratie ervan weet af te wikkelen, zodat jij alweer het volgende telefoongesprek kan aannemen. Naast jou werkzaamheden correct uit te voeren vind jij het ook belangrijk om in het team het vertrouwen te vergroten. Dit doe je door jezelf te blijven ontwikkelen en betrokken te blijven in het gezellige ZV team.

 

Jij bent dus;
✓ Een echte aanpakker met een sterke werkmentaliteit;
✓ Een oprechte teamplayer;
✓ Klant- en resultaatgericht;
✓ Communicatief sterk;
✓ En jij hebt inlevings- en aanpassingsvermogen.

 

Functie-eisen
✓ MBO niveau 4 werk- en denkniveau in een administratieve of commerciële richting;
✓ Minimaal 1 jaar werkervaring in vergelijkbare rol;
✓ Affiniteit met ‘de zorg’;
✓ Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
✓ Kennis van de Engelse taal;
✓ Kennis van MS Office & Outlook;
✓ Kennis van de medische terminologie is een pré;
✓ En je kan ook (bijna) blind typen?! Geweldig!

 

Ons aanbod

  • Werken in een gezellig team waar collegialiteit voorop staat;
  • Het salaris is mede afhankelijk van opleiding en werkervaring;
  • Een afwisselende, en zelfstandige baan binnen een dynamische onderneming;
  • Het betreft een tijdelijk dienstverband met als doel een vaste aanstelling.

 

Heb je interesse?

Voldoe je aan de functie-eisen? Spreekt onze branche je aan? Ben je betrokken en hecht je waarde aan een warme bedrijfscultuur? Dan zien we je reactie graag tegemoet! Stuur je CV en motivatie per e-mail naar hr@joerns.nl.

 

 

Heb je nog vragen?

Neem dan gerust contact op met:

Sascha Verkerk (HR-Manager) |  bel 06-109 89 147

Solliciteren?
Past Joerns bij jou en ben jij de gene die wij zoeken? Vul het formulier in en wie weet zien we je snel!
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.