Maatregelen tegen verspreiding van het Coronavirus

 

Joerns draagt haar verantwoordelijkheid in het voorkomen van verspreiding van het Coronavirus en volgt de adviezen en maatregelen van het RIVM op. De huidige situatie vraagt om extra zorgvuldigheid in de naleving van de processen. Hierop zijn alle betrokken medewerkers persoonlijk geïnstrueerd.

 

Joerns werkt gewoon door
U kunt ook nu terecht voor het bestellen van hulpmiddelen. Joerns continueert de dienstverlening. Uw hulpmiddelen worden bezorgd en geïnstalleerd waar nodig. Installatie op cliënt kamers wordt waar mogelijk voorkomen. Een hulpmiddel voor thuis kunt u, indien gewenst, ophalen bij een van onze depothouders. U wordt doorverwezen naar een locatie die dichtbij u in de buurt is.

Afgemelde hulpmiddelen worden zoveel mogelijk op een centrale plaats op locatie opgehaald.

 

Hygiëne en reiniging
Joerns houdt altijd rekening met een situatie waarbij mogelijk een bron van besmetting is. Het transport, reinigingsproces en het handelen van onze servicemedewerkers is hierop ingericht. Het reinigen en desinfecteren van onze hulpmiddelen doen wij met grote zorgvuldigheid en is geborgd in het dagelijks proces. Onze medewerkers nemen de maatregelen van het RIVM* in acht. Wij schudden geen handen, vragen om 1,5 meter afstand te houden, dragen handschoenen, gebruiken desinfectiegel en waar afstand houden niet mogelijk is worden mondkapjes gebruikt.

De digitale handtekening op de telefoon vervalt, u geeft uw voorletters en achternaam op welke vervolgens wordt verwerkt in de order.

 

Navraag naar besmetting
Bij telefonisch contact waaruit een actie op locatie volgt door onze servicemedewerker wordt er navraag gedaan naar Coronabesmetting of verdenking op locatie. En nemen waar nodig passende maatregelen.

Bij een digitale bestelling waaruit een actie op locatie volgt zal de servicemedewerker persoonlijk contact met u opnemen.

 

Joerns staat graag voor u klaar!
Heeft u vragen, bel gerust. Wij zijn 24/7 bereikbaar op telefoonnummer: 088 – 2080 200.

* Vragen en antwoorden – Coronavirus | RIVM 

 


< Terug naar nieuwsoverzicht