Met trots presenteren wij…

 

Met trots presenteren wij aan u onze vernieuwde website.  Met onze vakkennis en aandacht voor details hebben wij de website van Joerns Healthcare voor u verbeterd. Deze is gebruiksvriendelijk, informatief en heeft vanaf heden een bestelmogelijkheid.

 

Gebruiksvriendelijk
Onze nieuwe website heeft een heldere navigatie en een duidelijke structuur. Hierdoor surft u probleemloos op onze website.

 

Informatief
Wij geven u uitgebreide, heldere informatie over onze producten, service en diensten. Deze informatie hebben wij met de uiterste zorg en kennis samengesteld.

 

Bestelmogelijkheid
Vanaf heden kunt u eenvoudig online uw leenhulpmiddelen bestellen. De leenproducten zijn overzichtelijk in categorieën geplaatst waardoor u snel de gewenste producten kunt vinden.

 

Onze website is volop in ontwikkeling, daarom zijn bepaalde producten op dit moment nog niet zichtbaar. Als u uw gewenste product niet kunt vinden, neem dan contact met ons op via telefoonnummer 088-2080 200, zodat wij u persoonlijk kunnen informeren.

 

Wij zijn erg enthousiast over onze vernieuwde website en hopen dat u dat ook bent. Laat gerust een berichtje achter met uw reactie.


< Terug naar nieuwsoverzicht