Missie

Leefomstandigheden

Joerns verbetert de leefomstandigheden van mensen die kort- of langdurige zorg nodig hebben, door het leveren van zorghulpmiddelen en diensten van de hoogste kwaliteit. Dit doen wij met compassie voor de cliënt, familie en verzorgers.

De mens centraal

De cliënt heeft onze hoogste prioriteit. De zorg die de cliënt nodig heeft wordt door ons ondersteund met onze producten en diensten. Persoonlijke aandacht vinden wij belangrijk. Daarom geven wij altijd uitgebreid advies op maat, zodat de cliënt precies krijgt wat nodig is.

Medewerkers

Onze medewerkers zijn de spil van Joerns. Door elkaar te motiveren en te verbinden, zijn wij in staat om onze normen en waarden te vertalen naar de buitenwereld. Wij hebben allemaal hetzelfde doel voor ogen: met passie onze positie als marktleider in de gezondheidszorg behouden zodat de cliënt daar optimaal van kan profiteren.

Betrouwbaar

Sinds Joerns in 1889 als familiebedrijf is begonnen, ligt onze focus op professionaliteit en betrouwbaarheid. Onze cliënten moeten ons te allen tijde kunnen vertrouwen. Wij leveren producten en diensten die niet alleen van de hoogste kwaliteit, maar ook veilig zijn, en wij komen onze afspraken altijd na. Als er problemen zijn, worden deze snel en vakkundig opgelost.

People, Passion, Performance

Onze slogan nemen wij serieus. Wij verwachten van onze partners dezelfde kernwaarden die wij hanteren. De cliënt staat centraal en verdient de best mogelijke zorg.