Over Joerns

Van familiebedrijf tot marktleider

Joerns Healthcare is in 1889 begonnen als klein familiebedrijf en is uitgegroeid tot marktleider in de gezondheidszorg. Wij richten ons op het verbeteren van de leefomstandigheden van mensen die kort- of langdurige zorg nodig hebben. De normen en waarden van het familiebedrijf zijn wij nooit uit het oog verloren: wij stellen de cliënt centraal en bieden de beste producten en zorg op maat, voor particulieren en zorginstellingen, en wij geven altijd de juiste begeleiding. Al 130 jaar zijn wij de betrouwbare partner waar de cliënt recht op heeft.

Persoonlijke aandacht

Wij vinden persoonlijke aandacht belangrijk. Wilt u uw wensen liever direct telefonisch of persoonlijk bespreken? Geen probleem, onze deskundige medewerkers staan voor u klaar. Wij zullen onze producten of diensten nooit leveren zonder u uitgebreid te informeren. Neemt u daarom gerust direct contact met ons op voor een persoonlijk advies. Cliënten en zorginstellingen uit heel Nederland zijn welkom bij Joerns.

Kwaliteitsproducten

Onze zorghulpmiddelen zijn van de hoogste kwaliteit en voldoen uiteraard aan de wettelijke voorschriften. Onze gekwalificeerde servicemedewerkers nemen de technische controle voor hun rekening. Wij bieden servicecontracten op maat aan, zelfs voor producten die niet door ons zijn geleverd: Joerns biedt u een totaaloplossing, voor al uw zorg en zorgen. Of het nou gaat om anti-decubitusmatrassen, actieve tilliften, bedverhogers, douche-in-bedsystemen of andere zorghulpmiddelen: wij hebben de expertise in huis om u deskundig te adviseren.

People, Passion, Performance

Ons kwaliteitsmanagementsysteem is opgezet om altijd in het oog te houden waar het volgens ons om draait in de zorg: mensen, passie, en prestatie. De cliënt staat voorop, wij geven om het welzijn van de patiënt en bieden de best mogelijke zorg en producten. Bij alles wat we doen denken we aan ons eigen streven – en u kunt ons hieraan houden.