Medewerker Planning

Medewerker Planning | Afdeling Operations | 24-32 uur | Houten

 

Ben jij een echte regelaar? Iemand die in staat is om werkzaamheden te structuren en het overzicht te behouden? Sta jij voor kwaliteit en zie jij het als een sport om een sluitende planning neer te zetten? Is pro-activiteit en meedenken met de organisatie en je collega’s jouw 2e natuur? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Als Medewerker Planning zorg je voor de optimale bezetting en inzet van alle Servicemedewerkers en ondersteunende leveranciers. Je maakt dienstroosters waarbinnen je rekening houdt met de wensen van onze klanten, maar ook van onze medewerkers. Samen met de Servicemedewerkers vorm je een team wat zorgt voor het tijdig uitvoeren van alle werkorders. Het gaat hierbij om aflever- en ophaalopdrachten, maar ook opdrachten voor het verhelpen van storingen.
Je ondersteunt de Servicemedewerkers die zorgdragen voor de uitvoering, maar ook de Customer Service afdelingen die de (werk)orders aanleveren. Je zorgt voor de relevante middelen zoals voertuigen, tankpassen en incidenteel ook vrachtdocumenten. Je krijgt een kick van het dynamische spel wat je dagelijks speelt om de planning sluitend te maken en daarbij te zorgen dat iedereen (klanten en collega’s) tevreden is. Daarbij staat kwaliteit voorop.
We werken binnen de organisatie conform het ‘lean’ principe en verwachten van jou een actieve bijdrage om de processen zo optimaal mogelijk op elkaar af te laten stemmen en te verbeteren. Daarnaast neem je deel aan werkoverleggen en meetings en is jouw input van groot belang voor het behalen van onze operationele resultaten. Communiceren doe jij zowel per e-mail als telefonisch, met interne- en externe klanten en collega’s.

 

Jij bent dan ook;
✓ Klant- en servicegericht;
✓ Zelfstandige teamspeler;
✓ Communicatief sterk;
✓ Gestructureerd;
✓ Accuraat;
✓ Pro-actief.

 

Om voor deze rol in aanmerking te komen beschik je over;
✓ Minimaal MBO niveau 4 werk- en denkniveau;
✓ Aantoonbare werkervaring als (logistiek) planner;
✓ Kennis van MS Office, ERP systemen en/of plansoftware;
✓ Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
✓ Affiniteit met beheer van voertuigen en andere resources.

 

Ons aanbod
Wij bieden jou de kans om in een dynamische, succesvolle en groeiende organisatie je ambities waar te maken in een verantwoordelijke functie met impact op de organisatie. Je komt te werken in een prettige werkomgeving met informele bedrijfscultuur en gedreven, getalenteerde en enthousiaste collega’s. Een organisatie waar kwaliteit, professionaliteit en diversiteit hoog in het vaandel staan.

 

Is dit jouw vacature?
Wil jij werken bij een organisatie met een maatschappelijke missie? Ben je betrokken en hecht je waarde aan een warme bedrijfscultuur? Dan zien we je reactie graag tegemoet! Stuur je CV en motivatie per e-mail naar hr@joerns.nl.

 

Heb je nog vragen?

Neem dan gerust contact op met:

Afdeling HR – hr@joerns.nl

Joanna (HR-Medewerker) – 0620886128 (afwezig op vrijdag)
Sascha (HR-Business Partner a.i.) – 0610989147 (aanwezig op dinsdag en donderdag)