Service en onderhoud

Servicecontract zorghulpmiddelen

Regelmatig onderhoud is essentieel voor uw producten. Na aanschaf wilt u langdurig verzekerd zijn van de veilige werking ervan. Met een op maat gemaakt servicecontract van Joerns hoeft u zich nimmer zorgen te maken. Ook producten die niet bij ons zijn gekocht kunnen in het contract worden opgenomen, zo kunnen wij een totaaloplossing bieden voor al uw producten. Jaarlijks, preventief onderhoud volgens de fabrieksvoorschriften en geldende normen NEN3140-2011, NEN7506-2011 en IEC60601, behoeden u voor nare verrassingen.

Onmiddellijke reparatie

Als er tijdens het onderhoud afwijkingen aan de producten worden geconstateerd, dan kunnen deze vaak direct door onze gekwalificeerde servicemonteurs worden verholpen. Zij kunnen u ook adviseren over het voorkomen van storingen. Het is altijd mogelijk dat een product mankementen vertoont, bijvoorbeeld na een incident. In dat geval kunt u ons 24 uur per dag bereiken via telefoonnummer 088-2080 200. Indien mogelijk verhelpen wij de storing op afstand, anders komen we zo spoedig mogelijk langs om het product te repareren of te vervangen.

Reiniging en desinfectie

Ons servicecentrum in Houten beschikt over een speciale wascentrale voor zorghulpmiddelen. Wij kunnen hier uw gebruikte producten deskundig inspecteren, reinigen en desinfecteren.

Bouwtechnisch advies

Bij verbouwingen of nieuwbouw kunnen de specialisten van Joerns u adviseren over bijvoorbeeld het plaatsen van een plafondliftsysteem of patiëntenbaden. Het bouwtechnisch aanpassen van de ruimte is onderdeel van onze expertise.

Waarom een servicecontract van Joerns?

 

  • Gespecialiseerd in de levering van hulpmiddelen en diensten
  • Keuringen, onderhoud en reparatie volgens fabrieksvoorschriften en geldende normen NEN3140-2011, NEN7506-2011 en IEC60601 door gekwalificeerde servicemonteurs
  • Online onderhoudsregistratie en rapportage
  • 24/7 bereikbaar voor onmiddellijke hulp

Meer informatie

 

Neem telefonisch contact op via 088-2080 200 of mail ons via service@joerns.nl.

 

Wij staan voor u klaar.