Specialist Hulpmiddelenzorg regio Noord-Oost

Specialist Hulpmiddelenzorg | Zorgverzekeraars |  40 uur | regio Noord-Oost

 

Ben jij iemand met enorme feeling voor de zorg? Weet jij als geen ander te pionieren in een commerciële rol? En is relatiebeheer een sterke kwaliteit van jou? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Functie
Voor de afdeling Zorgverzekeraars zijn we op zoek naar een gedreven Specialist Hulpmiddelenzorg. Als Specialist Hulpmiddelenzorg bij Joerns Healthcare ben je verantwoordelijk voor de realisatie van commerciële doelstellingen van de organisatie. Het genereren van omzet door relatiemanagement, werving van nieuwe – extramurale – klanten (acquisitie) binnen de divisie zorgverzekeraars (ZV) en online onderzoek. In deze buitendienst functie, werkgebied Noord-Oost Nederland, heb je een grote mate van vrijheid in het indelen van je werkweek. Je werkt samen met de collega’s van het team Zorgverzekeraars en onze Accountmanagers – zij leggen de focus op de intramurale markt -en je rapporteert rechtstreeks aan de Manager Zorgverzekeraars.

 

Jouw Profiel
Waar jij in uitblinkt is de klantbehoefte zodoende in kaart te brengen dat de klant zich gehoord voelt. Jij weet goed waarde toe te voegen in je acquisitie gesprek. Jij vergroot, als pionier, de omzet door kansen in de markt te zien, signaleren van behoeften en deze verder te ontwikkelen tot commerciële resultaten. Deze tactiek pas je ook toe bij bestaande bestellers. Verder kun jij goed het overzicht bewaren. Jij vindt een correcte methode in je structuur om jouw administratie en verslaggeving op orde te houden, zodat jouw interne stakeholders precies weten wat er binnen jouw regio afspeelt. Doordat jij een zorg achtergrond hebt, waarin jij jouw kennis up-to-date houdt, weet jij goed de vertaling van onze producten voor onze eindgebruikers te weerleggen aan onze bestellers. Hierdoor spoor jij onze bestellers (mantelzorgers, huisartsen, wijkverpleegkundigen, transferverpleegkundigen, ergotherapeuten, fysiotherapeuten) aan tot bestellen.

 

Jij bent dus;
✓ Commercieel en positief ingesteld;
✓ Klant- en resultaatgericht;
✓ Zelfstandig en initiatiefrijk;
✓ Communicatief sterk met veel empathie.

 

Functie-eisen
✓ HBO werk- en denkniveau;
✓ Minimaal 3 – 5 jaar commerciële ervaring in de hulpmiddelen- of vergelijkbare branche;
✓ (Para) medische achtergrond;
✓ In staat strategisch te denken en te handelen;
✓ Uitstekende kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
✓ Woonachtig in de regio Noord-Oost Nederland.

 

Ons aanbod
Wij bieden jou graag de kans om in een dynamische, succesvolle en groeiende organisatie je ambities waar te maken in een uitdagende en verantwoordelijke functie met impact op de organisatie. Je komt te werken in een prettige werkomgeving met informele bedrijfscultuur en gedreven, getalenteerde en enthousiaste collega’s.

  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. lease auto en bonusregeling o.b.v. targets).
  • Vanuit thuisadres werken.
  • Een organisatie waar kwaliteit, professionaliteit en diversiteit hoog in het vaandel staan.
  • Ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en te ontplooien.
  • Het betreft in eerste instantie een tijdelijk dienstverband met vooruitzicht op vaste aanstelling.
  • Het salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring.

 

Heb je interesse?

Voldoe je aan de functie-eisen? Spreekt onze branche je aan? Ben je betrokken en hecht je waarde aan een warme bedrijfscultuur? Dan zien we je reactie graag tegemoet! Stuur je CV en motivatie per e-mail naar hr@joerns.nl.

 

Heb je nog vragen?

Neem dan gerust contact op met:

Fenneke van der Wissel (Recruiter a.i.) | HR@joerns.nl of bel 06-415 06 488

Regina Molenaar (ZV Manager) – 06 – 132 05 247