Teamleider Service | afdeling Service

Teamleider Service | 40 uur | Wijk bij Duurstede

 

Ben jij een natuurlijke leider? Een echte verbinder? Vind jij kwaliteit en service belangrijk en kan jij prioriteren? Ben jij daarnaast iemand die niet denkt in problemen maar in oplossingen? Én heb jij een professionele houding die als voorbeeld fungeert voor anderen? Dan mag jij zeker naar voren stappen, want voor ons service team zijn wij per direct op zoek naar een Teamleider Service!

 

Wat ga je doen?
Als tweede Teamleider Service draag jij samen met Mark (de andere Teamleider Service) zorg voor een goede aansturing van alle Servicemedewerkers die door het land rijden. Jij zorgt er voor dat er te allen tijde klantgericht en efficiënt gewerkt wordt en dat onze producten precies volgens afspraak, bij onze eindgebruikers worden opgehaald of afgeleverd. Om dit op een goede manier te doen, voer jij controles uit, los je niet voorziene problemen tijdens de route op en doe jij mee aan projecten ter verbetering van onze processen. Jij motiveert je werknemers, woont werkoverleggen en meetings bij en voert voortgangsgesprekken met de medewerkers in je team. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor de kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden. Hiervoor voer je kwaliteitscontroles uit in overleg met de Operationeel Manager en Teamleider. Als het nodig is, spring je zelf bij in de operatie en help je de Servicemedewerkers bij het uitvoeren van hun werk. In samenwerking met de HR-afdeling verzorg je de Werving & Selectie van kwalitatief goed personeel door middel van het voeren van sollicitatiegesprekken. Uiteraard voer je verder alle voorkomende taken uit die behoren bij de functie van Teamleider Service.

 

Jij bent;
✓ Communicatief sterk en sociaal vaardig;
✓ Een voorbeeld voor jouw collega’s;
✓ Ondernemend, integer & nauwkeurig;
✓ Coachend en een (natuurlijke) leider;
✓ Voorzien van minimaal rijbewijs B;
✓ Iemand die minimaal MBO niveau 4 werk- en denkniveau heeft op logistiek gebied.

 

Jij hebt;
✓ Enkele jaren leidinggevende ervaring;
✓ Een goede beheersing van de Nederlandse taal & de Engelse;
✓ Kennis van MS Office;
✓ Kennis en ervaring met ERP systemen.

 

Wat bieden wij jou?
Wij bieden jou graag de kans om in een dynamische, succesvolle en groeiende organisatie je ambities waar te maken in een verantwoordelijke functie met impact op de organisatie. Je komt te werken in een prettige werkomgeving met een informele bedrijfscultuur en gedreven, getalenteerde en enthousiaste collega’s. Uiteraard ontvang jij tevens goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Zijn wij op zoek naar jou?
Voldoe je aan de functie-eisen? Ben je betrokken en hecht je waarde aan een warme bedrijfscultuur? Dan zien we je reactie graag tegemoet!
Een verklaring omtrent het gedrag (VOG) hoort bij het indiensttredingsproces.

 

Heb je nog vragen?
Neem dan gerust contact op met:
Sascha Verkerk (HR-Manager) |  bel 06-109 89 147
Patrick Kusters (Operationeel Manager) | bel 06-131 95 029

 

Enthousiast na het lezen van de vacature en ben jij er van overtuigd dat jij de collega bent die wij zoeken? Solliciteer direct!

Solliciteren?
Past Joerns bij jou en ben jij de gene die wij zoeken? Vul het formulier in en wie weet zien we je snel!
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.