Safety Solutions

Patiëntveiligheid

safetysolutions

Op het gebied van patiëntveiligheid bieden wij uitgebreide diensten en producten die verbeterde resultaten opleveren.

Wij werken nauw samen met zorgverleners om de complexiteit van het gewenste resultaat behalen te kunnen beoordelen en volledig te begrijpen.  Wij adviseren belanghebbende organisaties bij het ontwikkelen en implementeren van programma's die valincidenten en doorligwonden moeten voorkomen, alsmede letsels van het verplegend personeel, ontstaan door het tillen van de patiënt, aanzienlijk te verminderen. Wij hanteren de nieuwste principes om protocollen op te stellen die eenvoudig en effectief goede resultaten opleveren.

Een groot deel van de zorg wordt verleend aan bedlegerige patiënten. Onze oplossingen zijn gericht op zowel personeel als patiënt, voor een altijd veilige en efficiënte zorgverlening en maximaal patiëntencomfort.

• Patiënt Veiligheid is vooral gericht op het voorkomen van drukplekken en valincidenten,  alsmede het in bed bekneld of verstrikt raken. Onze extra lage bedden vergen daarbij geen vrijheidsbeperkende interventies. Dit vereenvoudigt het naleven van de heersende regels voor fixatiebeleid.

• Veiligheid van de verzorger is gericht op het voorkomen van letsels, veroorzaakt door het repositioneren van de patiënt in bed. Wij bieden oplossingen om letsels bij de verzorger, ontstaan door manueel tillen, uit te sluiten. Wij stellen praktische programma's op die uw personeel veilig, productief en gezond houden. Onze procedures en producten zorgen voor een comfortabele en veilige behandeling van uw patiënten.