Anti-decubitus matrassen en zitkussens

Decubitus

Dit is de medische term voor doorligwond of doorliggen. Decubitus wordt veroorzaakt door langdurige druk op de huid en komt voor bij mensen die bedlegerig zijn. Ook rolstoelgebruikers en mensen met obesitas kunnen hier last van hebben.

Anti-decubitus matrassen

De anti-decubitus matrassen van Joerns helpen deze klachten te voorkomen en het herstel te bevorderen. Er zijn diverse types beschikbaar met verschillende technieken om de druk te verminderen zoals drukreducerend schuim, alternerende matrassen of low air loss. Deze kunnen ingezet worden om decubitus te voorkomen of te behandelen. Onze matrassen zijn leverbaar in diverse maten en zijn geschikt voor alle gewichtsklassen.

Anti-decubitus zitkussens

De anti-decibitus zitkussens van Joerns zijn ondersteunende hulpmiddelen en helpen decubitus te voorkomen of te behandelen bij met name de zitbeenderen. De zitkussens zijn gericht op mensen die dagelijks veel zitten. Ook de zitkussens zijn leverbaar in diverse maten en zijn geschikt voor alle gewichtsklassen. Tevens hebben wij in ons assortiment een drukverlagend blokken zitkussen.

 

Kunt u uw gewenste product niet vinden? Wij helpen u graag verder. Bel ons op 088-2080 200.


Meer informatie

Lees hier of u in aanmerking komt voor het gratis lenen van deze medische hulpmiddelen, hoe lang u de producten mag gebruiken, en hoe u de producten bestelt.

Bel ons voor hulp

Wij kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden. Bel ons op 088-2080 200 (optie 3). Wij staan voor u klaar.