Overige hulpmiddelen

Mobiliteit

Om binnens- en buitenshuis goed te functioneren, dient men zo mobiel mogelijk te zijn. Joerns biedt diverse producten om uw mobiliteit te bevorderen. Zo kunt u denken aan een rolstoel, een drempelhulp, een (Parkinson)rollator en trippelstoel.

Rolstoel/ drempelhulp

De eenvoudige oplossing om mobiel te zijn, als u moeite heeft met staan en/of lopen. Een rolstoel in combinatie met permanente of tijdelijke drempelhulpen vergroten de mobiliteit in en om het huis.

Parkinson rollator

Deze rollator is speciaal ontwikkeld voor mensen met Parkinson die moeite hebben hun evenwicht te bewaren en de loopbeweging niet goed kunnen starten en stoppen, of last hebben van trillingen en stijfheid.

Trippelstoel

Dit is een stoel op wielen, bedoeld om de belasting op benen en/of voeten te verlagen. U “trippelt” met kleine bewegingen van plek naar plek. Ook kunt al zittend koken, of spullen uit kasten pakken, dankzij de hoog-laagverstelling.

 

Kunt u uw gewenste product niet vinden? Wij helpen u graag verder. Bel ons op 088-2080 200.


Meer informatie

Lees hier of u in aanmerking komt voor het gratis lenen van deze medische hulpmiddelen, hoe lang u de producten mag gebruiken, en hoe u de producten bestelt.

Bel ons voor hulp

Wij kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden. Bel ons op 088-2080 200 (optie 3). Wij staan voor u klaar.