Transferhulpmiddelen

Ondersteuning van de zorgvrager én de zorgverlener

Het verplaatsen van patiënten vereist zware fysieke inspanning van zowel de patiënt als de zorgverlener. Joerns biedt diverse transferhulpmiddelen om deze taak deels over te nemen, zoals actieve en passieve tilliften, transferplanken, draaischijven of glijzeilen.

Actieve tillift

Als u moeilijk kunt gaan staan vanuit een zitpositie en andersom, biedt een actieve tillift de oplossing. Ze worden ook wel staliften genoemd en ondersteunen het verplaatsen van bijvoorbeeld stoel naar bed, of stoel naar toilet. U dient hiervoor te kunnen zitten, een goede rompbalans te hebben, op één been te kunnen staan, en uw armen en schouders te kunnen gebruiken.

Passieve tillift

Als u geen kracht heeft om te staan en u wilt verplaatsen van bijvoorbeeld het bed naar de stoel, dan is de passieve tillift voor u de oplossing. U wordt zonder inspanning van u zelf verplaatst.

Transferplanken, draaischijven en glijzeilen

Hoewel deze producten alle op een verschillende manier werken, is de toepassing hetzelfde: het verplaatsen van de patiënt van de ene positie naar de andere.

 

Kunt u uw gewenste product niet vinden? Wij helpen u graag verder. Bel ons op 088-2080 200.


Meer informatie

Lees hier of u in aanmerking komt voor het gratis lenen van deze medische hulpmiddelen, hoe lang u de producten mag gebruiken, en hoe u de producten bestelt.

Bel ons voor hulp

Wij kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden. Bel ons op 088-2080 200 (optie 3). Wij staan voor u klaar.