Zorgbedden en toebehoren

Comfort

De hoog-laag zorgbedden van Joerns zijn bedoeld voor mensen die thuis verzorging op bed nodig hebben. U wordt ondersteund bij het veilig in of uit bed komen, en het is voor de zorgverlener mogelijk om op een ergonomisch verantwoorde manier te werken. De zorgbedden hebben verschillende verstelmogelijkheden voor het hoofd en de voeten en bieden daarom optimaal comfort. Bovendien zijn de zorgbedden in verschillende lengte- en breedtematen leverbaar en kan er gekozen voor een extra lage instap.

Standaard worden de hoog-laag zorgbedden van Joerns geleverd met bedhekken, papegaai en matras met incontinentie hoes. Het type matras wordt bepaald aan de hand van de zorgvraag.

Overige hulpmiddelen

Wij kunnen u diverse hulpmiddelen leveren die de verzorging thuis faciliteren. Denkt u hierbij aan bijvoorbeeld een infuusstandaard op wielen, een bedheffer en een bedtafel. Deze zijn eenvoudig bij te bestellen.

 

Kunt u uw gewenste product niet vinden? Wij helpen u graag verder. Bel ons op 088-2080 200.


Meer informatie

Lees hier of u in aanmerking komt voor het gratis lenen van deze medische hulpmiddelen, hoe lang u de producten mag gebruiken, en hoe u de producten bestelt.

Bel ons voor hulp

Wij kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden. Bel ons op 088-2080 200 (optie 3). Wij staan voor u klaar.