Werkvoorbereider

Werkvoorbereider | Customer Service, Service & Onderhoud |  40 uur  | Houten

Word jij blij van het functioneel aansturen en plannen van onze Servicemonteurs op basis van de gemaakt afspraken met onze klanten?
Én ben jij een echte teamplayer die zichzelf en anderen stimuleert?

 

Functie
Onze Customer Service bestaat uit 4 afdelingen; Verkoop, Verhuur, Service & Onderhoud en Receptie. Voor de afdeling Service & Onderhoud zoeken wij een verantwoordelijke collega die nauwkeurig te werk gaat. Als Werkvoorbereider ben jij de schakel tussen onze Klanten, Servicemonteurs en Accountmanagers. Samen met jouw Customer Service collega’s geef je dagelijks hoge prioriteit aan het leveren van uitmuntende kwaliteit. Daarom is jouw rol belangrijk voor Joerns Healthcare. Verder leg jij verantwoording af aan de Customer Service Manager en heb je nauw contact met de andere afdelingen binnen de organisatie.

 

 

Jouw Profiel
Jij zit in je kracht wanneer het onderhoud aan medische zorghulpmiddelen bij onze klanten of in onze depots soepel verloopt. Hier lever jij graag een bijdrage aan middels het voorbereiden, plannen, evalueren en verwerken van preventief en correctief onderhoud. Jij stuurt de Joerns Servicemonteurs goed voorbereid op pad en ondersteunt ze tijdens hun werk. Je bent tevens het aanspreekpunt voor onze klanten en onze Accountmanagers omdat jij precies weet wat er speelt. Verder maak, plan en verwerk jij – samen met het team – service en onderhoud gerelateerde (werk)orders ten behoeve van correcte en tijdige uitvoering, rapportage en facturatie en informeer je alle stakeholders gevraagd en ongevraagd. Je neemt ook actief deel aan werkoverleggen om de onderhoudsprojecten en/of de dagelijkse bedrijfsvoering en administratieve processen te optimaliseren.

 

 

Jij bent dus;
✓ Sterk commercieel vaardig en integer;
✓ Analytisch en nauwkeurig;
✓ Klant- en servicegericht;
✓ Communicatief sterk;
✓ Zelfstandig en ondernemend.

 

Functie-eisen
✓ hbo werk- en denkniveau op administratief of commercieel gebied;
✓ Kennis van MS Office, goede beheersing van MS Excel;
✓ Kennis en ervaring met ERP systemen, Exact Synergy is een pre;
✓ Technische vakkennis is een pre;
✓ Affiniteit met zorghulpmiddelen en/of -instellingen is een pre;
✓ Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
✓ Kennis van de Duitse en Franse taal is een pre.

 

Ons aanbod
Wij bieden jou graag de kans om in een dynamische, succesvolle en groeiende organisatie je ambities waar te maken in een uitdagende en verantwoordelijke functie met impact op de organisatie. Je komt te werken in een prettige werkomgeving met informele bedrijfscultuur en gedreven, getalenteerde en enthousiaste collega’s.

  • Een organisatie waar kwaliteit, professionaliteit en diversiteit hoog in het vaandel staan.
  • Ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en te ontplooien.
  • Het betreft in eerste instantie een tijdelijk dienstverband met vooruitzicht op vaste aanstelling.
  • Het salaris is afhankelijk van leeftijd en ervaring.

 

Heb je interesse?
Voldoe je aan de functie-eisen? Spreekt onze branche je aan? Ben je betrokken en hecht je waarde aan een warme bedrijfscultuur? Dan zien we je reactie graag tegemoet! Stuur je CV en motivatie per e-mail naar hr@joerns.nl.

 

Heb je nog vragen?
Neem dan gerust contact op met:
Joanna Sluisdom (Recruiter) – HR@joerns.nl of bel 06 – 208 86 128 (afwezig op vrijdag)
Dirk Manten (Customer Service Manager) – bel 06 – 83 55 08 26